Vineri, 7 ianuarie, la ora 22.20, lucrătorii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către personalul din cadrul SAJ Suceava, cu privire la faptul că C. Vasile în vârstă de 31 de ani din comuna Straja, județul Suceava, a decedat la domiciliu în pofida manevrelor de resuscitare care i-au fost făcute.

În temeiul sesizării, s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, iar din primele verificări efectuate, s-au constatat următoarele:

În imobilul din comuna Straja, a fost identificat C. Vasile în vârstă de 31 de ani, fără a prezenta semne vitale.

Din investigațiile și verificările efectuate s-a constatat faptul că C. Vasile acuza dureri de cap de circa o săptămână și stări de rău și amețeală. În seara zilei de 07.01.2022, în jurul orei 20.00 acesta i-a spus soției sale  că se simte rău, după care a rămas inconștient în dormitorul imobilului, motiv pentru care membrii familiei au solicitat intervenția cadrelor medicale. De asemenea membrii familiei au precizat că C. Vasile în ziua de 07.01.2022 a consumat băuturi alcoolice în cantități mari.

Cu ocazia examinării cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

În locuință nu au fost identificate urme de răvășire care să creeze vreo suspiciune.

 Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă” care urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.