Pe data de 13 aprile 2021, lucrătorii Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către administratorul societății S.C. MD GLOBAL S.R.L, cu privire la faptul că o persoană a provocat distrugeri la un automat de cafea. S-a stabilit că autorul este numitul S. Petru de 20 ani din comuna Straja care a distrus și a sustras automatul de cafea „Jacobs Astro Necta”, aparținând societății S.C. MD GLOBAL S.R.L, automat ce era amplasat lângă peretele exterior al sălii de jocuri „Casa Pariurilor” cu sediul secundar în comuna Straja, creând astfel un prejudiciu de 10.000 de lei. De asemenea la 25 aprilie 2021, lucrătorii Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către administratorul societății S.C HATTRICK BET S.R.L, cu privire la faptul că numitul S. Petru din comuna Straja, a încercat să sustragă din casieria sălii de jocuri „Casa Pariurilor” aparținând S.C HATTRICK BET S.R.L, cu sediul secundar în comuna Straja,  diverse sume de bani.

În urma activităților desfășurate de către lucrătorii de poliție din cadrul Compartimentului Investigații Criminale a Poliției Orașului Vicovu de Sus, s-a reușit probarea activității infracționale a numitului S. Petru și recuperarea bunului sustras, astfel că la 04.05.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de sus-numitul sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt”, „distrugere” și „tentativă la infracțiunea de furt” , luându-se măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 4 mai 2021 la ora 17.20.

Suspectul S. Petru a fost escortat și depus la C.R.A.P Suceava urmând ca în cursul zilei de 05.05.2021 să fie pusă în mișcare acțiunea penală față de acesta și să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării unei măsuri preventive privative de libertate.      

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.