La data de 08.10.2021, orele 22:40, Secţia de poliţie Burdujeni a fost sesizată direct de către  S. Gheorghe de 30 de ani din mun. Suceava, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată în timp ce se afla în faţa magazinului Iriciuc de pe str. Jean Bart din mun. Suceava, în urma unor discuţii contradictorii ar fi fost lovit de către numitul P. Cătălin de 24 ani din mun. Suceava, s-a stabilit următoarea stare de fapt:

În urma activităților investigativ-operative și de cercetare penale efectuate în cauză, au fost administrate mijloace de probă din care a rezultat suspiciunea rezonabilă că P. Cătălin, a săvârșit infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”, în dauna persoanei vătămate S. Gheorghe.

Prin ordonanța din data de 14.10.2021, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul P. Cătălin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, iar prin ordonanța din data de 15.10.2021, s-a dispus reținerea acestuia pe o durată de 24 ore.

Prin ordonanța din data de 15.10.2021 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul P. Cătălin,  pentru săvârşirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, totodată fiind dispusă de către procurorul de caz, luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de acesta, pentru o perioadă de 60 de zile, care va intra în vigoare la momentul expirării măsurii preventive a reținerii.

Inculpatul P. Cătălin a fost introdus în C.R.A.P. – I.P.J. Suceava până la expirarea ordonanţei de reţinere.

După definitivarea cercetărilor se va dispune procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.