Joi, 11 februarie, la orele 20:05, lucrătorii Poliției Municipiului Suceava au fost sesizaţi de cadrele medicale din cadrul UPU Suceava cu privire la faptul că a fost adus cu ambulanța numitul B.A. de 27 ani care a ingerat o cantitate de antigel.

Din cele declarate verbal de către B. A. a rezultat faptul că la data de 11.02.2021 s-a deplasat de la domiciliu la o sală de jocuri din zona centrală a mun. Suceava unde a jucat la aparate și a pierdut suma de aproximativ 1500 lei.

Fiind supărat s-a deplasat la magazinul de piese auto Auto Albina de unde a achiziționat un recipient de 1 litru antigel după care, s-a deplasat în parcul de pe str. Meseriașilor unde a ingerat cca. 300 ml. antigel. După 30-40 minute și-a dat seama de riscul la care s-a expus și a apelat singur serviciul 112 solicitând intervenția unui echipaj de ambulanță.

Susnumitul a fost transportat de echipajul medical la UPU Suceava unde a primit îngrijiri medicale și a rămas internat, diagnosticul prezumtiv fiind ,, intoxicație voluntară cu antigel ‘‘.

În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a se efectua cercetări de către lucrătorii Poliției Municipiului Suceava, Biroul Ordine Publică cu privire la comiterea infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.