Marți, 10 septembrie, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Ciocănești, un bărbat a căzut din buldozer și s-a lovit la cap după ce s-a rupt podul cu tot cu utilaj.

La locul evenimentului se afla un echipaj al ambulanței, care l-a preluat pe un tânăr de 23 ani, din comuna Vama, de la locul producerii evenimentului și l-a transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde în urma îngrijirilor medicale acordate i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism coloană lombară cu fractură torace L2, declarativ cădere accidentală de la înălțime cu un utilaj, accident de muncă”.
În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că tânărul este angajat în calitate de mecanic utilaj la o firmă din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Marți, 10 septembrie, acesta efectua lucrări de reabilitare a podului din beton situat peste râul Bistrița, D.C. 90 B, Ciocănești, iar în jurul orei 13.00, în timp de picona asfaltul de pe pod, acesta a cedat sub greutatea utilajului, care a căzut în albia râului Bistrița.
În cauză  se va proceda la notificarea I.T.M. Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă faptă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.