Pe data de 29 octombrie, în jurul orei 13:30, Cezar U. de 30 de ani, din satul Vama, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, pe str. Calea Bucovinei de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost oprit pentru control ocazie cu care i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior acestuia i s-a solicitat să efectueze un test cu aparatul DRUGTEST, însă acesta nu a fost de acord. Având în vedere aceste aspecte șoferul a fost condus la sediul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină.

La data de 10.11.2023, a fost anexat lucrării de bază buletinul de analiză toxicologică, emis de către Serviciul Județean de Medicină Legală prin care se constată faptul că Cezar U., la data de 29.10.2023, ora 13:50, examenul toxicologic efectuat de proba de sânge a acestuia a fost POZITIV pentru amfetamină și benzoilecgonină. Totodată în baza aceluiași buletin de analiză toxicologică la data de la data de 29.10.2023, ora 13:50, la examenul toxicologic efectuat pe proba de urină, acesta a fost POZITIV pentru amfetamină și cocaină. De asemenea, tot în baza aceluiași buletin de analiză toxicologică, acesta a fost POZITIV pentru amfetamină, metamfetamină și benzoilecgonină.

 În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.