Sâmbătă, 27 iunie, în jurul orelor 13.05, lucrătorii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 de către L.C, domiciliată pe raza comunei Vatra Moldoviței, despre faptul că F.R, de 17 ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, se manifestă agresiv.

           A fost identificată apelanta și F.R, care se afla într-o stare de instabilitate emoțională. L.C a explicat faptul că minorul se află în plasament la ea de la vârsta de 5 luni, a mai fost internat la Spitalul de Psihiatrie la Iași, unde se și află în evidența unui medic, este bolnav de schizofrenie și semipareză la membrele inferioare, deplasându-se cu greutate și că în ultima perioadă de timp vorbește adeseori de moarte și o amenință cu acte de violență.

La fața locului, s-a prezentat un echipaj de ambulanță, care l-a condus pe F.R la Spitalul Municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar de acolo acesta a fost condus la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.

           La Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc a fost consultat de un medic, i s-a oferit tratament, după care a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Socola din județul Iași.

A fost anunțată prin adresă scrisă Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecție a Copilului Suceava cu privire la acest eveniment.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.