În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2020, seara și noaptea, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formațiunile de profil din județ, sprijiniți de polițiști de ordine publică cu calitatea de polițist rutier, au organizat acțiuni pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule publice sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care au fost efectuate 377 testări cu aparatul etilotest şi aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 47.455 lei.

De asemenea poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 7 permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare şi au constatat 3 infracţiuni la regimul rutier.

De exemplu, duminică, 1 noiembrie, la ora 00:20 un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control pe DC 32 Paltinu din comuna Vatra Moldoviţei, autoturismul condus de un localnic de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 33 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.