Sâmbătă, 29 februarie, a.c. Poliția mun. Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată telefonic de către reprezentanți ai Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că  la secția U.P.U., s-a prezentat I.C , de 22 ani, din com. Vatra Moldoviței, prezentând o plagă tăiată la nivelul mâinii drepte  provocate ca urmare a unui accident survenit la locul de muncă.
În urma cercetărilor s-a stabilit că I. C. este angajat bucătar la un restaurant din Câmpulung Moldovenesc. În seara de 28.02.2020, în jurul orei 18.00, aflat de serviciu la bucătăria restaurantului, în timp ce utiliza feliatorul electric din dotarea bucătăriei  s-a accidentat la un deget al mâinii drepte.
Din cauza sângerării la plaga provocată I. C. s-a deplasat la U.P.U. unde i s-a stabilit diagnosticul ”plagă contuză index mână dreaptă”, fiind externat în aceeași zi.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „neluare a măsurilor legale de s.s.m” și „Nerespectarea măsurilor legale de s.s.m”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.