Marți, 17 decembrie, în jurul orei 14:38, poliţiștii oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în localitatea  Bivolăria, din oraşul Vicovu de Sus, a avut loc un eveniment rutier, conducătorul autoturismului plecând de la faţa locului.
Din primele verificări a rezultat faptul că în jurul orei 11:30, în timp ce C.D., în vârstă de 62 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, se deplasa cu bicicleta pe partea dreaptă, pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Vicovu de Sus, a fost acroşat de un autoturism de culoare neagră, cu numere de înmatriculare provizorii.
În urma evenimentului rutier C.D. nu a solicitat intervenţia cadrelor medicale pentru acordarea de îngrijiri medicale, motivând că nu a suferit leziuni.
Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat autoturismul implicat în eveniment ce era condus la momentul impactului de către M.I., în vârstă de 19 ani, din oraşul Vicovu de Sus.
Conducătorul auto a declarat faptul că în jurul orei 11:30, în timp ce se deplasa pe strada Ştefan cel Mare nu a păstrat distanţa laterală suficientă faţă de un biciclist, acroşând ghidonul bicicletei.
În urma impactului a rezultat avarierea ambelor vehicule.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Acesta a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.