Vineri, 4 octombrie, în jurul orei 15.00, în timp ce acționa sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române pe DN 2H din orașul Vicovu de Sus, un echipaj rutier din cadrul a două inspectorate de poliție detașat în județul Suceava, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, după somațiile legale și executarea unui foc de avertisment în plan vertical, s-a procedat la urmărirea acestuia pe DN 2H, ocazie cu care, pe str. Obcinilor din localitate, bărbatul a pătruns în curtea unui imobil, a coborât și a intrat în locuință. Acesta a fost identificat ulterior de polițiști ca fiind un localnic de 19 ani, ce posedă permis de conducere valabil.

Întrucât a opus rezistenţă, fiind agresiv fizic şi verbal, tânărul a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, unde, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cu ocazia verificării autoturismului, nu au fost identificate bunuri sau obiecte a căror deţinere este interzisă prin lege.

Potrivit IPJ Suceava, pentru nerespectarea semnalelor poliţistului rutier, tânărului i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 zile, iar pentru lipsa poliței de asigurare RCA, i s-a reţinut certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.