Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni anunță că săptămână aceasta a început cu o veste foarte tristă. În urmă cu două zile, Răzvan Mihai-Zaharia, elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi «Petru Rareș» Fălticeni, a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență din Suceava, unde, în urma investigațiilor, a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală și operat de urgență.

Potrivit reprezentanților unității școlare, deși medicii de la Spitalul Județean de Urgență  Suceava au făcut tot ce le-a stat în putință pentru viața sa, din nefericire, după doar o zi, vestea cumplită nu a întârziat să apară. Cu inima sfâșiată de durere, mama băiatului a anunțat că fiul ei, Răzvan, s-a stins din viață. S-a întâmplat chiar într-un moment cheie al evoluției profesionale, când elevul ar fi trebuit să susțină examenul de absolvire a școlii.

„Întregul colectiv de cadre militare și elevi au ținut astăzi un moment de reculegere în memoria celui care s-a distins în școală printr-un caracter frumos, definit de modestie, respect, sensibilitate și ambiție. Pierderea lui a lăsat în urma sentimente profunde de tristețe în inimile profesorilor, un gol imens și lacrimi de durere nemărginită în inimile colegilor, prietenilor și familiei. În aceste clipe de profundă tristețe, suntem alături de familia îndurerată și-i dorim multă putere de a trece peste acest eveniment tragic. Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Școlii de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni.

Trebuie precizat că Răzvan Zaharia este originar din satul Lămășeni, comuna Rădășeni. Acesta avea vârsta de 22 de ani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.