Joi noaptea s-a petrecut un accident rutier grav, în urma căruia un tânăr a murit, iar altul a suferit leziuni grave.

Un echipaj al Secției 7 de Poliție Rurală Mălini, încerca să ajungă din urmă un autoturism al cărui șofer a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii. Cei doi tineri se aflau într-un VW Passat, cu număr de înmatriculare de Bulgaria. În timp ce erau urmăriți, șoferul a scăpat, într-o curbă, mașina de sub control. Polițiștii au găsit autoturismul răsturnat în afara drumului. Unul dintre tineri a fost găsit în apropierea mașinii răsturnate, iar după aproximativ o oră a fost găsit și al doilea tânăr, care, din nefericire, era decedat.

În jurul ore 22:30, echipajul de poliție a plecat spre urmărirea autoturismului VW Passat, cu mașina de serviciu, însă din cauza avansului luat, autoturismul a ieșit din raza vizuala a echipajului. Din cauza vitezei mari, mașina a plonjat în afara drumului, de la o diferență de nivel de câțiva metri, după care s-a rostogolit de mai multe ori pe un teren agricol. Polițiștii au găsit mașina răsturnată pe câmp, pe direcția Mălini-Păiseni.

Lângă mașină a fost identificat un tânăr în vârstă de 28 de ani, care emana halenă alcoolică şi era rănit, iar la faţa locului a fost chemată  Ambulanţa. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu o fractură de claviculă şi cu mai multe contuzii toraco-abdominale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,70 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean a declarat că „în urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că tânărul decedat nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto. Din declaraţiile tânărului care a supravieţuit rezultă că cei doi au consumat băuturi alcoolice, premergător accidentului”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.