Sâmbătă, 13 septembrie, militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit în localitatea Plăvălari, unde un bărbat care curăţa o fântână a rămas blocat în interior, în stare de inconştienţă, iar alte două persoane care au încercat să-i vină în ajutor, au rămas şi ele blocate.

La sosirea echipajelor de salvatori, cu două autospeciale, două ambulanţe SMURD şi două SAJ, un bărbat era scos de către localnici şi se afla întins pe pământ, în stare de inconştienţă. După ce i s-a administrat oxigen şi medicaţie, victima şi-a revenit.

Ceilalţi doi bărbaţi se aflau în continuare blocaţi în fântână. Pompierii militari au realizat un dispozitiv, iar unul dintre militari a intrat şi a extras, rând pe rând, cele două victime. Acestea au fost preluate de paramedici şi, după ce au fost asistaţi medical, unul dintre ei şi-a revenit, însă pentru cel de-al doilea, care se afla în stop cardiorespirator, s-au început manevrele de resuscitare.

Toate cele trei victime au fost transportate la unitatea de primire urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Două dintre acestea,  un bărbat de 28 ani și unul de 30 de ani, au fost predate în viaţă. Din păcate, pentru bărbatul aflat în stop cardiorespirator, un tânăr de 24 de ani, nu s-a mai putut face nimic, în ciuda manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.