Marți, 7 ianuarie, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de către Secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava cu privire la faptul că la această unitate s-a prezentat o persoană de sex masculin care acuza dureri provocate de ingerarea voluntară a unei cantităţi de antigel.


A fost identificată persoana în cauză ca fiind B. Adrian, în vârstă de 26 ani din mun. Suceava, diagnosticat de către personalul medical cu “intoxicaţie voluntară cu antigel”, acesta ingerând voluntar aproximativ 200 ml de antigel.
Din discuţiile purtate cu tânărul, a reieşit faptul că la 06.01.2020, în jurul orelor 13:00, pe fondul unor neînţelegeri în familie, acesta s-a deplasat pe un teren agricol situat în spatele Complexului Metro din mun. Suceava, bld. 1 Decembrie 1918, unde a ingerat aproximativ 200 ml de antigel. În data de 07.01.2020, în jurul orelor 18:00, din cauza faptului că se simţea rău, acesta s-a deplasat împreună cu mama sa la Spitalul Judeţean Suceava în vederea primirii de îngrijiri medicale.
B. Adrian a rămas internat în cadrul Spitalului Jud. Suceava.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.