Sâmbătă, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, a avut loc ceremonia de avansare în grad a promoţiei 2018, care a primit titulatura de „Centenarul Unirii”.

Pentru prima dată în istoria Academiei de Poliție din București, sublocotenentul de pompieri Alin Mucea, din Dornești, județul Suceava, a finalizat studiile cu media generală 10.00 și a fost declarat șef de promoţie. Tânărul sublocotenent a îmbrăţişat cariera de pompier, urmând exemplul tatălui şi al fratelui său, care sunt pompieri în Rădăuţi.

Dacă în urmă cu patru ani pășea timid și cu gânduri mărețe pe treptele Facultății de Pompieri, a ajuns ca astăzi, la final de studenție, să fie cel mai bun dintre cei peste 560 studenți ai Academiei de Politie “A. I. Cuza”, promoția 2018. Se numește sublocotenent Alin Mucea, este de-al nostru și ne mândrim cu el!
Lui și celorlalți studenți, proaspeți absolvenți, le transmitem că marea familie a pompierilor îi așteaptă cu nerăbdare în rândurile ei!
Stagiul de pregătire pentru nobila misiune s-a încheiat, oamenii au nevoie de voi”, a transmis, pe pagina oficială de Facebook, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.