Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Siret au depistat un cetățean român care a prezentat la controlul de frontieră talonul care atestă inspecția tehnică periodică, cu însemnele autorităţilor bulgare, document care s-a dovedit a fi fals.

În data de 5 octombrie, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din România, un cetățean român, domiciliat pe raza județului Suceava, în vârstă de 18 de ani. Tânărul conducea un autoturism marca Mercedes, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Bulgariei.

„Cu ocazia controlului de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului care atestă inspecția tehnică periodică, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, în urma cărora au constatat faptul că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals”, a sprus purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, agent șef de poliție – Alina Petraru.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.