Luni, 29 martie, în jurul orei 07:04, P. V., de 19 ani, din comuna Vatra Moldoviței, sat Paltinu, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din direcția comunei Vama – municipiul Câmpulung Moldovenesc, ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare intrând în derapaj pe sensul opus de mers unde a fost surprins și accidentat în partea lateral dreapta cu partea din față a autoutilitarei condusă de D. G., de 27 de ani, din comuna Curtești, sat Mănăstirea Doamnei, județul Botoșani, pe direcția opusă.

Urmare a accidentului, pasagerii din autoturismul care a intrat pe contrasens au suferit leziuni ușoare, fiind transportați cu ambulanțe la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc unde au fost diagnosticați cu: P. F. – contuzionat ușor prin accident rutier, F.C. – contuzionat prin accident rutier, A. D. –contuzie toracică.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care le-au fost recoltate câte o probă biologică de sânge, în vederea determinării alcoolemiei din sânge.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.