Un tată din Virginia și-a pus capăt zilelor după ce a realizat că şi-a uitat băieţelul de doar 18 luni în maşină, timp de trei ore, în temperaturi insuportabil de mari. Copilaşul a fost găsit fără viaţă pe bancheta din spate a maşinii, potrivit poliţiei.

Tatăl din Chesterfield era afară cu fiul său când s-a produs accidentul tragic. După ce a găsit cadavrul fără viaţă al băieţelului său în maşină, inconştient, pe bancheta din spate, l-a luat şi l-a dus în casă. Era cu puţin timp înainte de prânz, menţionează poliţia. La scurt timp după, dispecerii de la urgenţe au primit un apel care anunţa că bărbatul s-a sinucis.

Pe drum, poliţiştii au primit un al doilea apel de la un membru al familiei care le-a explicat că tatăl copilului le-a recunoscut în stare de şoc că şi-ar fi uitat fiul în maşină timp de 3 ore şi că micuţul ar putea fi mort, relatează nypost.com. Când au ajuns la faţa locului, ofiţerii au găsit maşina pe alee cu uşa din spate încă deschisă și scaunul de mașină pentru copii gol. În interiorul casei au găsit trupul neînsufleţit al micuţului.

Tatăl în vârstă de 37 de ani a fost găsit mort în zona împădurită din spatele casei, cu o rană prin împuşcare autoprovocată. Nici identitatea tatălui, nici a copilului nu a fost dezvăluită.

„Este o tragedie îngrozitoare, de nedescris, la un nivel atât de mare. Inimile noastre se îndreaptă către familia şi prietenii acestora care trec prin momente dificile”, a declarat ofițerul Chris Hensley reporterilor. “Am fi totuşi neglijenţi să nu ţinem cont de această ocazie nefericită pentru a le spune din nou oamenilor cât de important este să îşi verifice mereu maşinile pentru a fi evitate astfel de situaţii tragice”.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a descoperi circumstanţele producerii ambelor tragedii, în timp ce păstrează contactul permanent cu mama şi apropiaţii pentru a le oferi sprijinul şi suportul necesar în astfel de momente.

Băieţelul de 18 luni este al şaptelea copil care moare în 2022 în astfel de condiţii, după ce este uitat în interiorul unei maşini, la temperaturi ridicate şi al 914-lea din 1998 în SUA, relatează psnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.