Luni. 2 octombrie, la ora 01.18, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Gheorghe S., de 40 ani, din comuna Horia, județul Neamț, cu privire la faptul că în timp ce se afla cazat la o pensiune din comuna Fundu Moldovei a fost agresat fizic de către o persoană.        

Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat apelantul care a relatat verbal faptul că la data de 02.10.2023 în timp ce consuma băuturi alcoolice în curtea pensiunii, pe fondul unui conflict spontan a fost lovit cu palma în zona tâmplei de o persoană de sex bărbătesc a cărei identitate nu o cunoaște și a cărei semnalmente nu le poate descrie.

Apelantul nu prezenta leziuni declarând că nu are nevoie de îngrijiri medicale, dar că dorește să formuleze plângere prealabilă pentru faptul că a fost victima unei agresiuni, fiind incoerent în exprimare. Având în vedere ora târzie, în incinta pensiunii nu au fost identificate alte persoane care să ofere relații cu privire la cele întâmplate și nici administratorul  pentru a se viziona înregistrările suprinse de sistemul de supraveghere video. Pe parcursul verificărilor   Gheorghe S. a devenit recalcitrant, a  provocat scandal  și a  vociferat fără motiv, refuzând  să coopereze cu lucrătorii de poliție, deși i s-a solicitat în repetate rânduri să adopte un comportament decent.

Întrucât bărbatul a continuat să manifeste tulburări de comportament pe fondul consumului de alcool, s-a procedat la încătușarea acestuia, la fața locului fiind solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat  ulterior la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, după ce în prealabil i-au fost aduse la cunoștință verbal drepturile pe care le are în calitate de victimă a agresiunii, întrucât nu a fost posibilă audierea acestuia.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.