Duminică, 31 ianuarie, la ora 17:50, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au fost informați cu privire la faptul că, la restaurantul „ROKA” din orașul Vicovu de Sus, are loc un eveniment privat.

În incinta restaurantului „ROKA” în sala de la etajul 1, au fost identificate și legitimate un număr de 17  persoane, iar organizatorul acestui eveniment, s-a stabilit ca fiind B. Adrian, de 33 ani, localnic, administrator al restaurantului.

În urma legitimării, li s-a adus la cunoștință, atât organizatorului evenimentului, cât și participanților la eveniment, faptul că se aflau sub incidența Legii 55/2020. Participanții la eveniment, au înțeles să părăsească incinta restaurantului. Organizatorul evenimentului  nu s-a opus încheierii petrecerii private, participanții părăsind toți sala localului.

Având în vedere faptul că participanții la evenimentul privat au înțeles să părăsească incinta restaurantului, aceștia au fost sancționați conform Legii 55/2020. Organizatorul evenimentului și cei doi miri au fost sancționați conform Legii 55/2020, cu amendă, în valoare totală de 1.500 lei.

La data de 31.01.2021, orele 18:31, evenimentul a fost încheiat.

Urmează a fi informată Direcția de Sănătate Publică Suceava despre eveniment în vederea luării măsurilor legale în cauză.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.