Cătălin Stănciulescu, vlogger de călătorie renumit, cu peste 370.000 de abonați pe canalul său de Youtube, a ajuns și pe meleaguri dornene. Acesta a fost însoțit de iubita sa, Valentina, o columbiancă care a rămas impresionată de peisajele și ospitalitatea celor din stațiunea turistică Vatra Dornei.

Cei doi au admirat stațiunea de la înălțime, s-au plimbat cu telescaunul și au făcut o oprire la o stână din vârful muntelui, au gustat din vinul fiert, din palincă, dar și din afinată, Valentina declarând că din toate locurile în care a fost până acum, acesta a fost locul pe care l-a îndrăgit cel mai mult.


Vloggerul de călătorie și partenera lui au făcut o plimbare cu sania trasă de cai, apoi au călărit și au aflat informații despre îngrijirea cabalinelor. În vârful muntelui, cei doi au mâncat pâine de casă cu cașcaval, slănină, ceapă roșie, dar și ciorbă fierbinte de pui.
Ospitalitatea oamenilor din Bucovina s-a făcut din nou remarcată, aceștia primind din partea gazdei mai multe sticle cu băuturi tradiționale.

„Venim cu nimic și plecăm cu de toate. Este cea mai cool ședere din România pe care am avut-o până acum”, a spus vloggerul.

 


Cătălin Stănciulescu și iubita sa au făcut și o plimbare cu snowmobilul, admirând peisajul. Cei doi au spus că au avut o ședere absolut extraordinară și au promis că vor reveni.

„Am trăit două zile geniale”, a exclamat Cătălin Stănciulescu!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.