Cele trei weekenduri ale „Serbărilor Zăpezii”, ediţia 2017, sunt 2-5 februarie, 10-12 februarie, 17-19 februarie, iar în preambulul acestora, au fost organizate spectacole şi în weekendurile 20-22 ianuarie şi 27-29 ianuarie.

Ceea ce este foarte important este faptul că primul weekend (02 – 05 februarie) al „Serbărilor Zăpezii” va coincide cu cea mai mare competiţie organizată în România în ultimii ani în sporturile de iarnă, respectiv Campionatele Mondiale de Sanie pe Piste Naturale, Pârtia Bucovina din Vatra Dornei fiind singura de acest fel, omologată, în România. La eveniment sunt așteptați sportivi din 22 de țări, de pe cinci continente. În mod sigur nu vor lipsi actualii dar și o parte din foștii campioni mondiali.

marul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș a declarat că îi așteaptă pe toți românii care iubesc sporturile de iarnă la Vatra Dornei în acest weekend. Acesta îi asigură că nu vor regreta.

„Pentru crearea unui agrement cultural şi sportiv, pe toată perioada sezonului de iarnă şi atragerea în zonă a turiştilor, la Vatra Dornei, în urmă cu peste 30 de ani, s-a născut evenimentul «Serbările  Zăpezii», serbări care se desfăşoară anul acesta pe parcursul a trei weekenduri. Ceea ce se întâmplă în primul weekend al «Serbărilor Zăpezii» va rămâne, cu siguranță, în istoria municipiului Vatra Dornei. Nu trebuie să ratați acest eveniment”, a declarat edilul din municipiul Vatra Dornei.

La Vatra Dornei vor ajunge cei mai buni sportivi din peste 20 de ţări de pe cinci continente. Printre participanţi la competiţia de la Vatra Dornei se vor număra toţi campionii mondiali din sezonul trecut şi sportivi cu rezultate deosebite din Italia, Austria, Rusia, Germania, Marea Britanie, Elveţia, Bulgaria, Bosnia-Herţegovina, Slovenia, Ucraina, Kazahstan, Republica Moldova, Polonia, Statele Unite ale Americii, Canada, Turcia, Noua Zeelandă etc.
unnamed (1)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.