Comisarul-şef Radu Obreja, fostul şef al Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava, cercetat pentru că ar fi vândut permise de conducere pe bani grei, a dat în judecată instituţia care îl anchetează şi cere despăgubiri de 500.000 de euro.

Comisarul-şef Radu Obreja se simte nedreptăţi de procurorii DNA pe care îi acuză că au „scăpat” în mass-media informaţii din dosare sale menite să-l descrediteze. El face referire în primul rând la interceptări, care ar fi fost prezentate de presă într-o manieră trunchiată, ceea ce a dus la distorsionarea adevărului.

Din acest motiv, Obreja a dat în judecată DNA şi cere despăgubiri de 500.000 de euro. Acţiune a fost înregistrată la Secţia Civilă a Tribunalului Suceava. Radu Obreja este anchetat în patru dosare, trei fiind trimise deja la instanţă. Ultimul a ajuns pe masa judecătorilor chiar săptămâna trecută, comisarul-şef fiind cercetat alături de alte 33 de persoane pentru constituire a unui grup infracţional organizat, luare de mită în formă continuată şi trafic de influenţă, în formă continuată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.