Duminică, 09 noiembrie, la ora 02:51, Secţia 4 poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin 112 de un bărbat de 27 de ani, din orașul Vicovu de Sus, despre faptul că în parcarea unui bar din comuna Bilca se află în desfășurare un scandal.

Din verificări s-a stabilit că în seara zilei de 08 noiembrie, reclamantul împreună cu mai mulți prieteni și cu nepoata sa s-au deplasat la barul respectiv.

În jurul orei 02:00, nepoata i-a zis unchiului ei că un tânăr de 19 ani, din oraşul Vicovu de Sus, aflat sub influența băuturilor alcoolice, nu îi dă pace. Unchiul fetei s-a dus să-i ceară socoteală acelui tânăr care a devenit agresiv, motiv pentru care acesta din urmă a fost scos afară din local de agenții de pază și i-a fost interzis să mai revină.

În jurul orei 02:45, bărbatul de 27 de ani a decis să plece către domiciliu, moment în care ajuns în parcare, a fost atacat de tânăr, care după agresiune a fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuți, pentru acordare de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „loviri sau alte violențe”, ce urmează a fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.