Se spune ca fiecare alegere, decizie, te conduce pe un anume drum. Afli mai tarziu daca ai facut bine sau nu. Desigur, m-am gandit de o suta de ori pana cand sa aleg Heylux Iasi, doar ca asta nu inseamna ca acum regret. Din contra, ma simt mai implinita ca oricand.           Unde am […]

foto 1          Se spune ca fiecare alegere, decizie, te conduce pe un anume drum. Afli mai tarziu daca ai facut bine sau nu. Desigur, m-am gandit de o suta de ori pana cand sa aleg Heylux Iasi, doar ca asta nu inseamna ca acum regret. Din contra, ma simt mai implinita ca oricand.

          Unde am ajuns de cand am ales Heylux Iasi. A fost intrebarea celor care pot spune ca ma invidiaza. Ma intreaba cu un aer de superioritate daca am un castig din asta. Sincer, nu cred ca exista acel cineva care poate sa spuna ca munceste fara satisfactia banului. Asa ca am pornit si eu pe acest drum, convinsa ca asta este ceea ce imi doresc. Si nu am gresit deloc.

 

 

Am ajuns sa lucrez la Heylux Iasi, am acceptat asta si drept iti spun ca la inceput am ales un contract pe termen scurt din ideea ca nu aveam de unde sa stiu ce va fi pe viitor. Am primit si un bonus, destul de bun, desi daca alegeam contractul mai lung si bonusul era mai mare. Sumele sunt foarte mari, nu are rost sa le spun pentru ca de la caz la caz difera. Sunt zile in care pot pleca acasa cu portofelul plin de sute de lei. Zilnic, deci lunar am un salariu cat altii aduna in cateva luni.

Sa-ti spun unde am ajuns din punct de vedere personal. Se spune ca nu este bine sa amesteci viata privata cu cea foto 2profesionala. La Heylux Iasi nici nu ai avea cum sa faci asta pentru ca in studio lucreaza numai fete, nu intra barbati deloc, iar cei care iti sunt admiratori si cu care conversezi in fiecare zi sunt de fapt intalniri online, sunt straini si nu te vei intalni cu ei face to face. Ideea mea e cu totul alta; din punct de vedere personal am ajuns sa fiu stimata, sa am incredere in mine, sa ma dezvolt. Daca pana acum nu aveam standarde, acum le am si sunt foarte inalte.

 

 

foto 3Sunt o diva. A vietii mele; sunt personajul dupa care intorc si vecinii capul si vorbesc in soapte despre cat de bine arat. Sunt cea care ofera celor din jur un motiv sa vorbeasca despre idealul feminin, cea pe care multi o stimeaza pentru puterea ei si ce poate sa faca. Nu numai banii in sine m-au schimbat, ci jobul m-a facut puternica si increzatoare. Heylux Iasi a fost locul in care eu am invatat ca femeile merita mai mult de la viata.

De cand am facut acel pas sunt o femeie implinita. Spun asta in fiecare zi. As putea renunta oricant la acest job, mai ales acum cand m-am pus pe picioare din punct de vedere financiar. Dar nu este ceea ce imi doresc. Am legat si prietenii cu admiratorii mei, pe unii i-am ghidat sa aiba o viata implinita in mediu personal. Cu ei vorbesc, alaturi de ei ma regasesc si zi dupa zi munca mea este o placere. Iata-ma unde am ajuns…

 

 

10 Responses

 1. Beatrice

  am lucrat o luna de zile ca model videochat. Vreau sa spun ca banii castigati aici erau echivalentul a 4 salarii medii pe economie. O afacere buna.

  Răspunde
 2. Lisa

  atunci knd ejti in pana de bani, faci orice. Asta am facut ji eu j miam facut bani suficienti pentru haine j cosmetic.

  Răspunde
 3. Lavy

  stiu ca sunt unele studiouri care isi bat joc de fete, dar aici am inteles ca este o seriozitate maxima

  Răspunde
 4. Michelle

  poti sa ai banul tau, programul tau, publicul tau, in masura in care sa nu depui nici un effort fizic major. Trebuie sa fii tu

  Răspunde
 5. Melania

  oricine iji dorejte sa fie machiata, rujata, imbracata j pozata. Ce vrei mai mult de la un studio de fitze?

  Răspunde
 6. Rebeca

  dak nu lucram nu stiam ce inseamna banul castigat usor. Este o munk kre iti permite mai mult decat alta j are mai multe avantaje care pot iesi in evidenta

  Răspunde
 7. Maria

  as vrea sa lucrez si eu. Ma puteti indruma cum sa ajung in iasi la heylux? Poate asa imi achit si eu facultatea

  Răspunde
 8. Monica

  Sincera sa va spun, knd am inceput sa lucrez oamenii gandeam multe lucruri rele despre mine j am ajuns sa imi depasesc conditia j am spus ca nu ma intereseaza ce zic altii, atat timp cat am ce vreau.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.