În urmă cu patru zile, o mamă lansa pe Facebook un apel disperat prin care semnala dispariţia fiicei ei, Crina Vasilovici, din oraşul Ravenna, Italia. 

Cazul Crinei Vasilovici a stârnit emoţie în rândul opiniei publice din Italia, cazul femeii intrând şi în atenţia televiziunilor din Peninsulă.

Mama Crinei a fost invitata emisiunii „La vita in diretta” de pe postul de televiziune Rai 1.

Corespondenta emisiunii, cea care a investigat cazul, a dezvăluit că tânăra Crina Vasilovici ar fi câștigat în urmă cu două săptămâni circa 5.000 de euro într-un bar din Ravenna pe care obișnuia să-l frecventeze. De atunci, femeia nu a mai fost văzută în local.

O altă femeie, proprietara unei tutungerii din zonă, a declarat că a văzut-o pe Crina Vasilovici cu câteva zile înainte de dispariția sa.

„A cerut să-i activez o cartelă telefonică dar nu am putut să o fac fiindcă voia un operator pe care eu nu-l am. Apoi a vorbit la telefon cu un bărbat și a plecat fără a activa nicio cartelă”, a declarat femeia, potrivit rotalianul.com.

Aceste detalii, plus un schimb de mesaje pe care anchetatorii l-au descoperit între ea și o prietenă de încredere, relatează site-ul Urban Post, ar pune bazele unei teorii conform căreia Crina Vasilovici ar fi plecat de bună voie, dar autoritățile nu au dat mai multe detalii și nu exclud nicio posibilitate momentan.

Pusă în faţa acestor informaţii, mama Crinei, Maria, a declarat cu în lacrimi că aşa ceva nu este posibil: „Este imposibil să-ți părăsești copii, o mamă nu face asta!”.

Soțul Crinei Vasilovici se află în România, cu cele două fiice ale lor.

Oricine are informații despre această tânără, este rugat să sune la numărul de urgență 112 sau la numărul 3420745068 pentru a intra în contact cu familia Crinei.