Amenințare și conflict între doi bărbați! Motivul? O femeie…

Un tânăr de 22 ani din municipiul Suceava a sesizat poliția ieri, 19 august, despre faptul că a fost ameninţat  de către un bărbat de 25 ani, din comuna Pătrăuţi, în timp ce se afla pe Aleea Venus din municipiul Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că reclamantul are o relaţie cu o femeie de 21 ani, din comuna Pătrăuţi, soţia agresorului. În jurul orei 21.45, victima a însoţit-o pe tânără la domiciliul acesteia, în municipiul Suceava, pentru a-şi lua bunurile din casă, intenţionând să-şi părăsească soţul.

Pe fondul geloziei, soțul acesteia a provocat scandal, aducând ameninţări cu acte de violenţă atât soţiei, cât şi reclamantului. În altercaţia creată, bărbatul de 25 ani a luat un cuţit din bucătărie, cu care i-a ameninţat şi urmărit pe cei doi pe casa scării şi pe aleea din faţa blocului, unde a reuşit să-l taie, uşor, la degetul mic de la mâna dreaptă, pe reclamant.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliţiei, unde au fost audiate cu privire la incident. S-a depus plângere împotriva agresorului pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar tânăra a solicitat efectuarea de cercetări faţă de soţul său, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Verificările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului ordine publică Suceava, compartimentul proximitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port fără drept al cuţitului, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.