Despre bani, călătorii și nepotism, la Cinema City
Pentru cei care nu ați avut timp să vizionați filmul „Bacalaureat” al laureatului de la Cannes, Cristian Mungiu, mai aveți timp să o faceți, pentru că încă rulează pe ecranele de la Cinema City.

moneymonstertrailer01

„Money Monster” rulează de mâine pe marile ecrane din Suceava, un film ce are o distribuție clasică : George Clooney și Julia Roberts. Filmul, regizat de nimeni alta decât Jodie Foster (Tăcerea mieilor), spune povestea unei personalități TV, în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. Bărbatul îi ia ostatici pe Lee și pe întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real.

Pentru cei mici, dar nu numai, la Cinema City rulează de câteva zile „Robinsoe Crusoe”, varianta… 2016.

Pe o minusculă insulă exotică trăiește Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical. Dar Vineri nu poate să se oprească din visat la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri și prietenii lui se trezesc față în față cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe.
Vineri își dă seama primul că străinul eșuat pe plajă e biletul lui de plecare de pe insulă pentru a pleca să exploreze lumi noi. La rândul său, Crusoe înțelege repede că șansa lui de a supraviețui pe insula aceea este să se împrietenească cu Vineri și celelalte animale.
Nu e ușor la început, căci animalele nu vorbesc limba omului, dar apoi, încet și sigur, ajung cu toții să trăiască în armonie. Dar, într-o zi, traiul lor liniștit e dat peste cap de sosirea a două pisici sălbatice care vin hotărâte să pună stăpânire pe insulă.
Între Crusoe și grupul lui de amici și cele două pisici începe o bătălie care îi va face să descopere care e adevărata forță a prieteniei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.