După ani întregi de aşteptare, publicul urmează să îi vadă pe Batman şi pe Superman, faţă în faţă, pe marele ecran, în „Batman V Superman: Dawn of Justice”.

Batman_vs_Superman_Câteva trailere au anunţat înfruntarea celor doi eroi celebri, dar s-au orientat, mai degrabă, pe epilogul lui „Man of Steel”. În „Man of Steel”, se presupunea că lupta din punctul culminant între General Zod şi Kal-El este plasată, în mod clar, în Metropolis. Totuşi, Zack Snyder susţine acum că Metropolis şi Gotham sunt de fapt părţi din acelaşi oraş, precum Oakland şi San Francisco. În benzile desenate DC Comics, Metropolis este un fel de New York, în timp ce Gotham, un „oraş al clasei de jos”. Astfel, are sens ca lupta între General Zod şi Superman să afecteze şi oraşul Gotham City. Asta ar explica şi scenele cu clădiri în ruină într-o secvență în care Batman, Superman şi Wonder Woman se luptă, ca şi faptul că Metropolis apare undeva pe fundal.

În noul trailer, bătălia pentru Metropolis apare privită din perspectiva unui Bruce Wayne în „civil”, şi nu în costumul de Batman, la telefon cu cineva exact atunci când General Zod şi Man of Steel se luptă şi distrug clădiri. Mai târziu, în acelaşi trailer, Wayne ţine un ziar din care reiese că Gotham-ul nu a fost străin de bătălia din Metropolis, dar şi altceva mai grav: că el, Wayne, n-a fost în stare să apere victimele bătăliei: colegi, prieteni, şi oameni dragi.

Vechea casă a lui Bruce Wayne, conacul Wayne, apare de asemenea în film. Şi cum eroul însuşi a îmbătrânit şi s-a lăsat de lupta contra crimei, şi vechea lui reşedinţă e în paragină. Totuşi, majordomul Alfred (Jeremy Irons) pare să se îndrepte către camera secretă de sub vechiul conac, unde Wayne pune la cale lupta contra lui Superman, pentru a-şi implora prietenul să se răzgândească.

Finalul îl păstrez pentru voi. Deși este un film extrem de așteptat în unele zone ale globului, rămâne de văzut câți suceveni sunt nerăbdători să fie martorii acestei lupte colosale. Deocamdată nu există prea multe critici la adresa filmului, însă fiind un film cu super-eroi, ne  putem aștepa la orice.

Puteți vedea filmul pe marile ecrane de la Cinema City, de mâine seară, împreună cu iubita, iubitul, sau prietenii cei mai buni.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.