Atunci când trendurile domină orice tipar stilistic, BitCase îți îmbracă smartphone-ul în huse cu iz de unicitate! Este un magazin online relativ nou pe această nișă, însă asta nu îl oprește să se claseze deja pe un loc fruntaș în topul preferințelor. Când vine vorba de huse personalizate după pretențiile tale, BitCase este fără doar și poate alegerea optimă!

În 2021 mergi la sigur, alegând huse atât aspectuoase, cât și rezistente. BitCase este răspunsul pe care îl căutai în acest sens: magazinul online din care pleci cu o husă cu un aspect demn de invidiat, care este și înalt calitativă totodată. Cei ce vor să rupă tiparele impuse de trenduri anul acesta vor alege BitCase – tu ce mai aștepți?

 

Noile modele de huse personalizate de la BitCase – află primul despre ele!

 

De curând pe bitcase.ro a fost introdusă o nouă categorie interesantă de huse personalizate. Este vorba despre cele personalizate cu fața animalului tău de companie, dar și cele cu fața prietenului tău. Se pare că deja încep să fie un trend în rândul tinerei generații, motiv pentru care cu siguranță ți-ai dori și tu una.

Cum poți avea propria husă cu fața animalului de companie? Extrem de simplu! Accesează bitcase.ro, secțiunea huse personalizate, selectează modelul de interes pentru tine și încarcă o fotografie cu prietenul tău necuvântător. Designerii BitCase se vor ocupa de decuparea fotografiei și imprimarea acesteia pe fundalul standard. În maxim 3 zile lucrătoare husa cu fața animalului tău de companie va ajunge în posesia ta! Aceeași pași rămân valabili și dacă îți doreșți o husă cu fața prietenului tău.

 

Husele personalizate cu poza ta – specialitatea casei la BitCase!

 

Oricare  husa personalizata cu poza ta poate prinde viață la BitCase. Este un magazin online preocupat de crearea unor modele interesante de huse personalizate, întocmai după cum tu îți dorești. Nu trebuie decât să încarci în secțiunea aferentă fotografia pe care o vrei imprimată pe husa compatibilă cu modelul tău de smartphone. Atenție! Optează pentru una cât mai clară pentru ca rezultatul final să întoarcă toate privirile!

Tot BitCase îți vine în ajutor și atunci când cauți cadoul perfect pentru el sau ea. Husele pentru cupluri fac parte din oferta acestui magazin online. Să știi că nu ești limitat/a în ceea ce privește modelele de huse disponibile. Găsești pe bitcase.ro huse Samsung S20, huse Samsung P20, P30, P40 Lite, dar și Pro. Lista completă este disponibilă pe site – află chiar acum dacă smartphone-ul tău poate îmbrăca în 2021 o husă personalizată premium de la BitCase!

Știai că tot la BitCase poți să îți personalizezi și huse cu numele tău? Ai o mulțime de modele standard interesante de huse. Trebuie doar să îl alegi pe cel mai compatibil cu personalitatea ta. Totuși, nu uita că opțiunea de personalizare a huselor cu poza ta este oricând valabilă. Pune-ți în totalitate amprenta pe smartphone-ul tău, personalizând-i o husă cu numele tău! 

 

La BitCase găsești huse personalizate pentru Huawei, Samsung și iPhone!

 

Șansele de a nu găsi o husă compatibilă cu modelul smartphone-ului tău sunt extrem de mici. Verifică stocul de la BitCase constant căci vor apărea noi modele de huse! Dacă deții un model actual de smartphone ce poartă semnătura Huawei, Apple sau Samsung, atunci husa perfectă pentru el te așteaptă deja în stocul de la BitCase! 

Husele personalizate din cadrul acestui magazin online sunt și o idee nemaipomenită de cadou. De ce să mizezi în continuare pe clasic când online-ul îți oferă doar recomandări de top? Personalizează la BitCase huse de înaltă calitate pe care să le oferi prietenilor!

 

Tot ce trebuie să știi despre husele de la BitCase!

 

Acest magazin online îți pune la dispoziție doar huse de calitate premium. Acestea dispun de spate din sticlă rezistentă, ce oferă strălucire și o senzație extrem de plăcută la atingere. Printul fiecărei huse va fi amplasat în spatele sticlei, ceea ce înseamnă că va trece cu brio testul rezistenței în timp, fără ca aspectul să îi fie afectat în vreun fel.

În aceeași ordine de idei, la BitCase descoperi huse cu margini ce prezintă striații anti-alunecare. Pentru că în cadrul acestui magazin online găsești doar ce e mai bun, modelele de huse disponibile sunt compatibile cu orice telefon ce are încărcare wireless.

Pentru o husă personalizată de la BitCase vei ajunge să scoți din buzunar 75 de lei, iar transportul, realizat prin curier rapid, va fi complet gratuit.

Ia legătura cu personalul BitCase pentru și mai multe detalii cu privire la husele disponibile:

0744 330 671

contact@bitcase.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.