În timp ce unii aleși locali au anunțat pe rețelele sociale că se apucă de treabă, există totuși oameni care chiar trec și la fapte.

La Pojorâta, la doar o zi după investirea în funcții a aleșilor locali, viceprimarul localității, Vladimir Cârloanță, alături de consilierul edilului comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, Aurel Prundean, dar și de mai mulți oameni care beneficiază de ajutor social, au pus mâna pe topoare și s-au apucat de crăpat lemne.

Materialul lemnos va fi folosit pentru încălzirea Primăriei, unităților școlare și a Dispensarului din localitate.

De admirat este că, în timp ce unii aleși pot fi observați doar la birou, îmbrăcați în costume elegante, viceprimarul Vladimir Cârloanță muncește pentru comunitate ca pentru gospodăria sa, aceasta nefiind prima oară când viceprimarul se îmbracă în haine de lucru.

Nu puțini știu că, în fiecare dimineață acesta vine în biroul primarului Ioan Bogdan Codreanu pentru a se sfătui în legătură cu lucrurile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit în ziua respectivă. De altfel, edilul comunei a declarat, în nenumărate rânduri, că tot ce s-a realizat în comuna Pojorâta este meritul unei echipe și nu doar al său.

Contactat telefonic, primarul comunei Pojorâta s-a rezumat la o singură afirmație: „Vedeți dumneavoastră, aceștia sunt oamenii mei! Cum aș putea să-i las sau să-i compar cu alții vreodată?”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.