În şedinţa din data de 22 martie 2018, Senatul Universităţii „Ştefan cel Mare“ din Suceava a hotărât conferirea titlului onorific de Doctor Honoris Causa prof.univ.dr.habil. academician Grigore BELOSTECINIC, rector al Academiei de Studii Economice din Republica Moldova, pentru contribuţiile excepţionale aduse în domeniul Economiei, pentru merite deosebite în cercetare şi în activitatea didactică şi pentru amplificarea colaborărilor între cele două instituţii.

Comunitatea academică suceveană îşi exprimă bucuria că această decizie a Senatului a fost luată în contextul aniversării Unirii Basarabiei cu România, care este celebrată la data de 27 martie.

Cu această ocazie, marți, 27 martie, ora 19:00, va avea loc un concert al Ansamblului „Arcanul“ USV, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vişniec“.

De asemenea, vă aducem la cunoştinţă că studenţi ai USV au participat la mitingul dedicat Unirii Basarabiei cu România, care s-a desfăşurat la Chişinău în ziua de duminică, 25 martie. Pe parcursul întregului an 2018, USV va organiza manifestări ştiinţifice şi culturale dedicate Centenarului, pe care le vom anunţa în preajma desfăşurării.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.