Joi, 17 iunie a.c., Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Casa de Cultură a Studenților Suceava organizează cea de-a cincea ediție a Festivității de absolvire USV, care va include și Marșul Absolvenților. Acest eveniment, care celebrează tinerețea, bucuria și succesul, este dedicat tinerilor care încheie studiile de licență și de masterat.

După ediția de anul trecut, care s-a desfășurat online, evenimentul revine în centrul Sucevei. Astfel, studenții vor pleca din campusul USV și se vor deplasa către zona central a orașului, pe esplanada Casei de Cultură, unde va avea loc Festivitatea de absolvire, urmată de un moment artisitic, susținut de trupele Dimma’S și Fără Zahăr.

Una dintre cele mai tinere trupe de pop-opera din România, formată din Anton Babiaș, Claudiu Chereji, Aurelian Filip și Nicolae Ilincăi, grupul Dimma’S are în componență patru soliști profesioniști care s-au bucurat de-a lungul timpului de colaborări importante. Spectacolele lor au ca punct focal eleganța, atât vizuală, cât și fonică, iar interpretarea în stilul lor caracteristic a unor melodii celebre aduce un plus de stil și rafinament oricărui eveniment. Dimma’S promite momente de neuitat prin interpretări pop-opera ale unor melodii celebre și muzică clasică.

Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor consacrată, care abordează mai multe genuri muzicale, cu versuri comice, de satiră socială, și teme inspirate din viața satului. Soliștii trupei, Bobi Dumitraș și Bobo Burlăceanu, sunt originari din Dorohoi, jud. Botoșani.

Menționăm faptul că ediția din acest an a Marșului Absolvenților, incluzând aici și momentul artistic, se va desfășura cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.