Rectorul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Valentin Popa, a declarat că cele 30 de hectare de teren destinate construirii campusului universitar 2 nu au fost neglijate și că acolo au fost plantați deja 800 de puieți pentru grădina botanică.

„Încet, încet construim și grădina botanică”, a declarat  rectorul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Valentin Popa.

De asemenea, Valentin Popa a precizat că va construi, în viitorul apropiat, o grădiniță cu program normal care să vină în sprijinul copiilor din cartierul sucevean Obcini, dar și celor din comuna Moara.

„MEN a declanșat deja procedura de atribuire a contractului de execuție pentru viitoarea grădiniță. Pe 10 iunie s-au deschis ofertele la Minister. Sunt cinci ofertanți, iar dacă lucrurile merg bine, probabil că în luna iulie va fi predat amplasamentul pentru a se începe o primă construcție. Grădinița va deveni un model pentru că va intra în coordonarea Facultății de Științe ale Educației și studenții de la programul Pedagogia Învățămânului Școlar și Preșcolar vor face practică.Va fi chiar suprapersonal pentru copiii de acolo. Îmi pare rău că nu am reușit să o fac cu program prelungit”, a explicat rectorul Valentin Popa.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.