Universitatea Ștefan cel Mare va organiza va organiza ediția a 2-a a inițiativei Startup Europe Comes to Universities (SEC2U), adresata universităților din Europa pentru a le permite să-și prezinte eforturile de a răspândi cultura antreprenorială. Inițiativa SEC2U este aprobată si susținută de Comisia Europeană (Startup Europe). Peste 30 de evenimente SEC2U sunt organizate in Europa în perioada 23-26 octombrie 2017.

Startup Europe Comes to Universities (SEC2U) se întoarce in USV pe 26 octombrie 2017 pentru cea de-a doua ediție cu evenimente pentru studenți, personal, antreprenori, investitori și factorii de decizie politică din Europa! Reprezentanții Universității Ștefan cel Mare si INCUBAF, împreună cu invitații si studenții, vor încerca să genereze noi oportunități de colaborare între centrele de cercetare din USV și mediul de afaceri local. Evenimentul va oferi informații actualizate cu privire la infrastructura antreprenorială disponibila și va informa cu privire la noi oportunități de finanțare care vor stimula noi conexiuni între antreprenori.

SEC2U este o inițiativă aprobată de Comisia Europeană (Startup Europe) pentru a crea o cultură antreprenoriala puternică în cadrul universităților din Europa. În săptămâna 23 – 29 octombrie 2017, cele peste 30 de evenimente cu participare gratuita vor reuni universități și ecosisteme de startup-uri pentru a crea legături valoroase și a iniția un dialog între universități și industrie. Studenții și tinerii întreprinzători vor putea, de asemenea, să se familiarizeze cu sprijinul disponibil pentru a-și dezvolta abilitățile antreprenoriale și pentru a-și dezvolta afacerile.

Universități din 22 de țări participă la SEC2U în 2017, inclusiv nume precum Trinity College Dublin, Politehnica din Milano și Universitatea din Cambridge. Datorită coordonării de la Universitatea din Salamanca și susținerii unei echipe de studenți din Ravensbourne, puteți vedea toate universitățile participante pe site-ul SEC2U: http://startupeuropeuniversities.eu/sec2u-startup-europe-comes-to -universitatile/

Se estimează participarea europeana a aproximativ 3 000 de persoane. SEC2U își propune să prezinte activitatea universităților în domeniul antreprenorial, să construiască poduri între comunitățile universitare și ecosistemele de pornire și să faciliteze conexiunile!

Aflați mai multe despre SEC2U și evenimentele gratuite din apropierea dvs.: http://startupeuropeuniversities.eu/sec2u-events-2017/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.