În cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD, de miercuri s-a stabilit ca Liviu Dragnea să fie președintele interimar al PSD până la organizarea unui congres în luna noiembrie a anului acesta. La ieșirea din sala de vot, Dragnea spunea că l-a sunat pe Gabriel Oprea, iar președintele UNPR a transmis un comunicat de presă ca urmare a rezultatului votului.

”UNPR susţine în continuare Executivul condus de Victor Ponta, susţine coaliţia de guvernare şi va continua să asigure stabilitatea României, aşa cum a făcut-o de fiecare dată. PSD rămâne cel mai mare partid din Romania şi, împreună cu UNPR şi ceilalţi parteneri, are capacitatea de a continua o guvernare bună, cu rezultate concrete şi vizibile pentru cetăţeni.

Vom merge mai departe împreună, pentru echilibru politic şi economic, pentru interesul naţional şi pentru România. În acelaşi timp, UNPR îl sprijină pe preşedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, în toate proiectele care privesc securitatea naţională a României. Iar România este astăzi un stat care generează securitate şi stabilitate în regiune, un stat respectat de partenerii noştri internaţionali”, afirmă preşedintele UNPR, Gabriel Oprea”, scrie Oprea în comunicatul de presă.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.