Sâmbătă, 01 ianuarie, a.c., în jurul prânzului Poliția Mun. Suceava a fost sesizată direct de către agentul de pază de la Kaufland, situat pe strada Universităţii din mun. Suceava , cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras bunuri din incinta magazinului.

                   La faţa locului, în camera destinată agenţilor de pază al hipermarketului Kaufland, a fost identificat I. E. în vârstă de 18 ani, care în jurul orelor 12:16, a intrat in incinta hipermarketului Kaufland cu scopul de a sustrage diferite bunuri din incinta magazinului.

Odată ajuns în interiorul magazinului, a luat de pe raftul cu băuturi alcoolice două sticle de whiskey Jack Daniels de 700 mililitri în valoare totală de 199.98 lei, pe care le-a introdus în rucsac, fără a le achita la casele de marcat.

Imediat după ce a trecut de casele de marcat I. E. a fost interceptat și condus de agenții de pază ai hypermarketului Kaufland în biroul lor, iar cu ocazia efectuării controlului asupra sa, au găsit în rucsacul acestuia cele două sticle de whiskey.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate până la sosirea organelor de poliție, iar reprezentanţii magazinului nu au niciun fel de pretenție față de I. E.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „furt” urmând a fi soluționat de Poliția Mun. Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.