Duminică, 25 septembrie, în postura de reprezentanți ai partidului UpR, Romeo Negruț, Bogdan Davalciuc, Corneliu Furman și Dan Vatră, au avut o întrevedere, la Piatra Neamț, cu Ramona Visloguzov și Clotilde Armand, reprezentante ale USR (Uniunea Salvați România), întâlnirea având scopul unei discuții deschise cu privire la identitatea și intențiile celor două partide în vederea unei asocieri din punct de vedere politic.

„Am stabilit, în urma acestei discuții, că UpR și USR au într-adevăr viziuni politice și de dezvoltare comune, ghidându-se în linii mari după aceleași principii. USR mizează, ca și noi, pe aportul și pe implicarea directă a oamenilor de calitate, pe proiecte care să readucă, la nivel local/național și în numele nostru, normalitatea și decența din punct de vedere economic, logistic, administrativ și social într-o țară în care puțini mai cred, dar în care știm cu toții că se poate. Așadar, din poziția de președinte UpR, rădăuțean, român, părinte care speră să reușească să schimbe CEVA, pentru viitorul copiilor noștri și precizând faptul că nu voi renunța la această inițiativă, indiferent de obstacole, vă solicit, în mod civic, implicarea și susținerea dumneavoastră, prin acordarea semnăturii în calitate de susținător al USR, pentru alegerea Senatului și Camerei Deputaților, din decembrie 2016”, a spus Dan Vatră, președinte UpR.

2 Responses

  1. Dan Vatră

    De unde ați dedus ca se face alianța? strângem semnături pentru ei acum. și atât! am zis ca am discutat și nu că am hotărât vreo asociere…

    Răspunde
  2. Romeo Negrut

    Dintr-o postare ati facut o stire modificată cum ati vrut . La întîlnirea de duminică, unde am fost prezent, s-au discutat principii si noi am hotărît sa ii ajutam in strîngerea de semnături. Pentru moment atît si nimic mai mult.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.