La Vatra Dornei a avut loc o întrevedere între Marcin Wilczek, ambasadorul Republicii Polone în Romania, Krzysztof Grabowski – președintele Tymbark Maspex România, și primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Aceasta s-a dovedit a fi un constructivă și de succes, având în vedere faptul că, Krzysztof Grabowski , preşedintele consiliului de administraţie şi al celorlalţi cinci membri din conducerea companiei, a anunțat că în perioada imediat următoare urmează a fi investite peste 20 de milioane de euro la fabrica de ape care se află pe raza municipiului Vatra Dornei.

Primarul municipiului, Ilie Boncheș, a declarat că discuțiile purtate au dat roade frumoase, astfel, Primăria Vatra Dornei va sprijini cu tot ce este posibil această nouă investiție.

„Sunt oameni care au investit peste 150 de milioane de euro în România, iar faptul că, în scurt timp, vor investi o asemenea sumă în Vatra Dornei este un lucru care ne bucură. Îi asigur de tot sprijinul în ceea ce și-au propus să facă la această fabrică. Există posibilitatea ca aceștia să investească și în alte domenii”, a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Krzysztof Grabowski conduce compania de circa 20 de ani, de la intrarea grupului polonez pe piaţa locală.  El a fost „artizanul“ mai multor achiziţii făcute de Maspex pe piaţa locală printre care şi achiziţia producătorului de paste Arnos din Oradea, dar şi a îmbuteliatorului de ape minerale Rio Bucovina.