Vineri,  30.10.2020, ora 15.30, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti,  aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu,  în timp ce desfășura activități de  supraveghere și control al traficului rutier, pe raza comunei Vicovu de Jos, pe drumul comunal Remezeu, a efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism marca VW Passat, ocazie cu care conducătorul autoturismului a ignorat semnalele de oprire și a mărit viteza de deplasare.

S-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar după aproximativ 2 km, autoturismul a fost blocat.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana numitului F. Vasile de 48 ani din com. Vicovu de Jos.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind de 0.95 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că numitul F. Vasile are permisul de conducere reținut, ca urmare a săvârșirii la data de 07.07.2020 a infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

                În cauză, urmează a se efectua cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.