Luni, 12 august, în jurul orei 21:45, patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, aflându-se în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, au observat pe D.J. 208 D din satul Mitocu Dragomirnei, comuna Mitocu Dragomirnei, autoturismul marca BWM, care circula din direcția Mitocu Dragomirnei către Mitocaşi virând dreapta pe lângă barul Carpatis. Întrucât la nivelul subunității de poliție se dețin date cu privire la faptul că autoturismul este condus de către o persoană care nu posedă permis de conducere, echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului pe DJ 208D, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase. 

Conducătorul autoturismului nu a oprit, a continuat deplasarea pe DJ 208D pe o distanţă de aproximativ 4 km, a tranzitat satul Mitocaşi,  iar la limita dintre satele Adâncata și Mitocași a pătruns pe drumul forestier, continuând deplasarea spre periferia localității Mitocaşi. 

După circa 3 km, autoturimul a pătruns pe DC neclasificat de pe raza satului Mitocaşi, a mai rulat circa 4 km, apoi a pătruns din nou pe DJ 208D, continuând deplasarea spre centrul satului Mitocu Dragomirnei. Într-o curbă periculoasă la dreapta, autoturismul a oprit, moment în care, cei doi poliţiști care se aflau în urmărirea acestuia, au oprit autospeciala de poliţie, s-au deplasat spre autoturism, l-au scos afară pe conducătorul auto, l-au imobilizat şi încătuşat la nivelul solului. 

Conducătorul autoturismului marca BMW a fost condus la sediul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata, unde s-a procedat la identificarea acestuia, stabilind că acesta se numeşte O.P.S., în vârstă de 20 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, la ora 22.55, rezultatul fiind negativ. S-a procedat la interogarea bazei de date, stabilindu-se că O.P.S. nu este posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de: ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.