Joi, 12 martie, la intersecția străzii Barbu Lăutaru cu DN 17A din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un echipaj de poliţie rutieră a oprit pentru control, autovehiculul condus de un bărbat de 35 ani, din comuna Sadova, aflat în stare de ebrietate și în care se afla ca pasager un alt bărbat.

În momentul în care unul dintre agenţii de poliţie a solicitat pentru control actele personale și ale autovehiculului, conducătorul auto a demarat în trombă, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autovehiculului, pe DN 17A și pe raza comunei Sadova, unde, pe una dintre străzi a fost găsit autovehiculul abandonat și încuiat și în apropiere, pasagerul din autoturism, care, fiind agresiv și refuzând să se legitimeze, a fost încătușat și condus la sediul poliției, unde a fost identificat în persoana unui bărbat, de 36 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparţine unei societăţi comerciale din Cluj Napoca, având I.T.P. – ul expirat din anul 2012.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.