Luni, 8 martie, pe DN 2H în orașul Milișăuți, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul SR al IPJ Suceava au oprit pentru control autoturismul Daewoo, model Matiz, având aplicate plăcuțe de înmatriculare cu inscripția „Cornel Cernoschi”.  La volanul autoturismului a fost identificat C. Cornel,  de 42 ani, din com. Dornești, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se că autovehiculul este neînmatriculat, iar susnumitul figurează cu permisul de conducere anulat. 

Deși a fost avertizat că nu poate conduce autoturismul pe drumurile publice, după întocmirea documentelor de constatare, C.Cornel s-a urcat în autoturismul sus menționat și a pornit spre localitatea Rădăuți, fiind urmărit de echipajul de poliție și oprit după aproximativ 3 km.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, (două acte materiale) și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” (două acte materiale) și s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 h, fiind depus la C.R.A.P. al IPJ Suceava.

Reamintim că în urmă cu câţiva ani bărbatul  a revendicat în instanţă Moldova, pe motiv că ar fi urmaşul lui Ştefan cel Mare, după care şi-a extins pretenţiile şi asupra Ţării Româneşti şi a Ardealului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.