Amenajarea unei locuințe noi sau renovarea celei existente implică destul de multe costuri. Din acest motiv, cei care plănuiesc să se ocupe de astfel de proiecte în viitorul apropiat trebuie să își stabilească un buget pe care să îl respecte în cele mai mici detalii. Ideea conform căreia toate lucrurile de calitate implică și costuri exorbitante este cea care îi sperie de cele mai multe ori pe cei în căutare de lucruri noi pentru casă. Însă, din fericire, în unele situații nu vor fi necesare compromisuri. Astfel, persoanele care care caută usi interior Suceava pentru amenajarea locuinței au la dispoziție o ofertă excelentă din punct de vedere al raportului calitate-preț din care pot alege!

Cine produce uși de interior de calitate?

Calitatea ușilor de interior este dată de mai multe caracteristici, care se referă la durabilitate, funcționalitate și, nu în ultimul rând, aspect. Unii producători, precum Porta Doors, au înțeles acest lucru și, datorită tehnologiei moderne, care permite reducerea costurilor de producție, pot oferi uși de calitate la prețuri accesibile. Acestea sunt făcute din cele mai bune materiale, iar sistemele utilizate sunt menite să aducă tot confortul de care este nevoie într-o casă!

În Suceava, singurul distribuitor autorizat al ușilor Porta Doors este magazinul DOR. Pe site-ul magazinului poate fi consultată oferta exclusivă de usi interior care aparțin renumitului brand, iar în showroom pot merge cei care au nevoie de o prezentare detaliată și de consultanță în alegerea celor mai potrivite uși. Din oferta DOR fac parte mai multe tipuri de produse, de la ușile de interior clasice, până la cele glisante, dar și uși de intrare în apartament. Numitorul comun al acestora este, fără îndoială, calitatea superioara.

Prin ce se diferențiază Porta Doors?

Pentru a oferi calitate la cele mai bune prețuri, cei de la Porta Doors au adus inovație în acest domeniu. Este vorba despre miezul canatului, făcut astfel încât ușile să aibă proprietăți excelente de izolare termică și fonică, dar și o durabilitate mare. Se pot menționa ușile cu miez tip fagure de stabilizare, din PAL plin ranforsat sau din PAL perforat. De asemenea, toate ușile sunt prevăzute cu feronerie și accesorii premium, pentru o mai bună rezistență.

În ceea ce privește finisajul ușilor, acesta poate fi de mai multe tipuri. Pentru ușile cu finisaj vopsit, cei de la Porta Doors utilizează vopsea acrilică UV. De ce este acest aspect important? Pentru că acest tip de vopsea garantează rezistență sporită a culorii, dar și împotriva petelor de grăsime, zgârieturilor, șocurilor mecanice și abraziunii. Alte tipuri de finisaje disponibile sunt furnirul natural sau finisajul sintetic, ambele caracterizându-se printr-un aspect contemporan și rezistență superioară.

Așadar, estetica finisajului, durabilitatea și calitatea, la care se adaugă prețul accesibil, sunt principalele elemente care fac din ușile Porta Doors alegerea potrivită pentru locuință.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.