Astăzi, în jurul orei 12:15, la Biroul Electoral Judeţean, Uniunea Social Liberală a depus lista cu candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Au fost prezenţi 11 dintre cei 14 candidaţi, printre cei absenţi numărându-se Eugen Bejenariu, Ioan Stan şi Ovidiu Iane.

Cătălin Nechifor: “E o echipă complexă cu care vom face o campanie pozitivă, cu ce am făcut şi vrem să facem. Recomand sucevenilor să aleagă cu cap, încredere şi cu aşteptări şi să demonstreze că au capacitatea să trimită în Parlament oameni demni. Între cei care candidează avem ingineri, profesori, oameni de afaceri, medici, economişti, o echipă complexă. Le doresc succes. Voi merge cu ei în campanie. Sperăm la şapte mandate de deputat şi trei la Senat. Sunt convins că fiecare dintre colegi au şanse reale de a câştiga cu jumătate plus unu.”
După depunerea listei cu candidaţi a urmat o prezentare a obiectivelor pe care şi le propune fiecare candidat prezent.
Alexandru Băişanu, copreşedintele USL Suceava, a declarat: “Mă adresez electoratului din tot judeţul Suceava, şi, de ce nu, din întreaga Românie, pentru a le prezenta oferta electorală. Aş începe spunând că nu are sens să dăm vina pe cineva, nici pe criză, nici pe cei care au fost. Sunt convins că vom câştiga în detrimentul celor care au stat patru ani la guvernare, şi şi-au făcut treburile lor, nu ale cetăţenilor. Pe 9 decembrie, sucevenii vor respecta o dorinţă majoritară, ca USL să ajungă la guvernare. România are nevoie de linişte şi de un Parlament puternic, are nevoie de un prim ministru şi o echipă sudată , suntem aici pentru a duce mai departe visul României.”
Ovidiu Donţu: “Candidez pentru cei care şi-au pus nădejdea în USL să aibă un cuvânt răspicat în Parlament, şi pentru că am o voinţă puternică pentru a face mai bine pentru mai mulţi. Nevoia de dezvoltare a oamenilor va avea suportul meu.”
Copreşedintele USL Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că işi propun să obţină 7 fotolii de parlamentar în noua legislatură.

Neculai Bereanu: “Candidez pe Colegiul 1 de Senat. Aş dori să transmit un mesaj limpede: voi reprezenta cu demnitate colegiul. Cunosc problemele acestui colegiu şi sper să nu le fie ruşine să dea un vot pe 9 decembrie căci  fără un Parlament puternic nu vom putea face asta.

Tiberius Brădăţan a declarat: “Voi începe cu o propoziţie celebră <<Am un vis pentru o Românie  nedezbinată, pentru nişte români neumiliţi , un vis pentru o ţară prosperă care cred că e binecuvântată de Dumnezeu>>”

Paul Rusu (PC): “Candidez pe colegiul 2 ca să câştig. Vom lupta până la capăt şi nu vom precupeţi nici un efort pentru asta alături de dl Brădăţan.”

Mihai Neagu – candidat PC pentru colegiul  senatorial 4:  “Sunt convins că echipa de astăzi va fi câştigătoare pe 9 decembrie. Atunci când te lupţi cu un adversar care nu are principii, care acţionează ca şi un grup mafiot,  e greu să câştigi. Băsescu nu mai luptă politic, el s-a retras în cazemate şi îşi atacă adversarii politici. Sunt convins însă că vom reuşi. Ce trebuie să facem noi după alegeri este să schimbăm constituţia”

Dumitru Pardău – candidat pentru colegiul 9 – deputaţi: “Pentru mine este un moment deosebit, am revenit acasă, în PNL Suceava. Îmi doresc ca echipa USL să câştige alegerile în judeţ şi echipele USL din ţară să le câştige la nivel naţional. Sunt bucuros că fac parte dintr-o echipă de oameni corecţi.”

Radu Surugiu – “Cred sincer că am cel mai frumos colegiu din ţară şi am venit aici să câştig.”

Constantin Galan: “Mi-am propus să candidez, îmi propun să câştig,  şi sper să nu dezamăgesc electoratul. Am referinţe politice foarte bune, am realizat destul în viaţă. Îmi propun să câştig colegiul cu 51%, iar în judeţul Suceava culoarea portocalie va dispărea.

Gavril Mîrza: “Vreau ca noul Parlament majoritar USL să îndrepte nedreptăţile PDL şi să adopte legi care să stimuleze agenţii economici în creştere economică şi să creeze locuri de muncă. Sper ca momentul de astăzi să ne ajute să facem bine populaţiei care ne va trimite în Parlament”

Eugen Uricec: “Sunt extrem de onorat să fac parte din echipa USL , sunt convins că această echipă va schimba interesele cetăţeanului, sunt sigur că împreună vom face ca judeţul Suceava să aibă un traseu economic îndreptat către cetăţean.”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.