Sala mare a Casei de Cultură Suceava a fost plină astăzi de susținători ai candidaților USL pentru colegiile de deputați și senatori. Pionul principal a fost Ștefan Alexandru Băișanu, care a primit susținerea tuturor partidelor politice. Alături i-a avut și pe ceilalți candidați de pe zona Suceava, pe colegiul de Senat numărul 3, Tiberius Brădățan, pe colegiul uninominal numărul 2 Camera Deputaților, Paul Rusu, însă și o mare parte din candidații de pe raza județului.

O lansare cu stil pregătită de echipa USL Suceava, candidați încrezători și foarte mulți susținători. Așa se poate caracteriza lansarea ce a avut loc astăzi, 10 noiembrie, la Casa de Cultură din municipiul Suceava. Candidații Uniunii Social Liberale care intră în luptă pentru Colegiul Uninominal 1 Camera Deputaților (Ștefan Alexandru Băișanu), Colegiul Uninominal 2 Camera Deputaților (Paul Rusu) și Colegiul 3 Senat (Tiberius Brădățan) au ținut astăzi să le mulțumească susținătorilor și să le ceară ca în data de 9 decembrie să aducă schimbarea pentru un trai mai bun.

Ștefan Alexandru Băișanu: ”Vreau să vă spun un secret. Am fugit din spital pentru a fi alături de dumneavostră în aceste momente atât de importante pentru județul nostru. Emoţii mai mari ca acum am avut doar atunci când mi s-au născut copii. Mă bucur să văd atâția oameni care susțin cea mai importantă forță politică din acest moment. Am alături de mine oamenii care vor aduce schimbarea în bine pentru suceveni. Ţin să le mulțumesc celorlalți candidați care sunt alături de mine și cu care pornesc în lupta electorală, cei care vor reprezenta județul cu cinste în Parlament”.

Tiberius Brădățan: ”Privesc în sală și văd oameni în care cred. Știu că alături de voi putem continua schimbarea la Suceava”.

Ovidiu Donțu: ”A venit momentul să aruncăm la gunoi acest absorbant de gunoaie care se numește PD-L. Este momentul să demonstrăm că suntem cea mai importantă forță politică și că noi, în formația în care ne vedeți, vom schimba România în bine”.

Constantin Galan: ”Domnule președinte, chiar dacă am fost cel mai hărțuit candidat, după cum ați spus și dumneavoastră, sunt convins că PD-L este deja un vapor scufundat. Singura soluție pentru români este USL. Sper ca în 9 decembrie să sărbătorim împreună victoria pentru că suntem o forță. Domnule Băișanu, ați demonstrat că și ARD-ul este cu dumneavostră așă că liniștiți-vă”.

Prezenți la acest eveniment au fost și al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, Alexandru Rădulescu care, așa cum ne-a obișnuit, nu a spus nimic. Ultimul care a luat cuvântul a fost președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, care a transmis un mesaj dur la adresa ARD-ului.

Cătălin Nechifor: ” Vin în fața dumneavoastră cu o veste bună. Acum s-a tras la sorți ordinea pe buletinele de vot. Cine credeți că e pe locul 1? USL! Inclusiv sorții sunt de partea Uniunii Social Liberale. Ne-am săturat de minciuni și farisei. Nu îl văd în sală pe Gheorghe Futur. Mai nou, Flutur umblă îmbrăcat într-o geacă de fâș albastră pe centură. Acolo e locul lui Flutur. Acolo să rămână Flutur, pe centura politicii. Acolo este locul traseiștilor. Văd din mesajele lui(n.r. Gheorghe Flutur) că va face fapte din inimă. Și vreau să întreb: Când ai tăiat pensiile, ai avut inimă? Când ai tăiat medicamentele pentru bolnavii de cancer, ai avut inimă Flutur? Când ai crescut TVA-ul, ai avut inimă? Cînd ai închis spitale ai avut inimă, Gheorghe Flutur? (…) Îl cunosc pe Băișanu de mulți ani. Acum doi ani deveneam amândoi președinți de partide. Mulți nu vedeau schimbarea în noi, însă împreună am reușit. Acum, în 9 decembrie, va fi din nou ziua USL.”

Alături de candidații USL a fost și președintele UNPR Cătălina Vartic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.