Biroul Județean USR Suceava a analizat situația creată de viceprimarul Teodora Munteanu, cu ocazia participării la tombola Motorfest, la care a câștigat marele premiu. Astfel, printr-un comunicat de presă, USRPLUS Suceava a informat Biroul Județean Suceava a votat pentru retragerea sprijinului politic, decizie înaintată către Biroul Național al formațiunii politice, cea din urmă fiind decidentul final.

„Membrii Biroului Județean își exprimă regretul pentru faptul că doamna viceprimar Teodora Munteanu nu a tratat cu atenția și demnitatea necesară unui ales politic un astfel de moment.

La egalitate de voturi, sancțiunile propuse au fost de vot de blam/ retragerea sprijinului politic, propunere care va fi înaintată forului de decizie competent, Biroului Național.

Prin aceasta, biroul județean USR PLUS Suceava dorește să afirme din nou faptul că este un susținător al revoluției bunei guvernări și că acțiunile aleșilor USR PLUS trebuie să fie consecvente cu acest deziderat”, se arată în comunicatul de presă transmis de USRPLUS Suceava și semnat de către președintele Gheorghiță Mîndruță.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.