Echipa de handbal a Universității ,,Ștefan cel Mar” din Suceava a învins cu scorul de 28-19 echipa Universității din Coimbra, în primul meci jucat în Portugalia.

Echipa de handbal masculin a Universității „Ștefan cel Mare” participă la Campionatul European Universitar de handbal masculin, cu obiectivul de a-și apăra titlul de campioană europeană universitară, câștigat anul trecut, în Spania.

Urmează meciul cu echipa Universității din Barcelona, luni, începând cu ora 14:00.

Delegația suceveană care s-a deplasat la Campionatul European Universitar este formată din membrii echipei CSU Suceava, Baican Florin Bogdan, Bobeica Ciprian Daniel, Burlacu Gabriel Sebastian, Costea Catalin Sabin, Olariu Andrei Marius, Potera Alexandru, Polocoser Sebastian, Petrea George Alin,  Sandu Mihai Marcel, Tofanel Andi, Tcaciuc Vasile Cristian, Tirzioru Adrian Stefan, antrenorii Andrian Chiruț și Iulian Andrei, precum și kinetoterapeutul echipei, Octavian Andreica.

Amintim faptul că Jocurile Universitare Europene de la Coimbra 2018 sunt prezentate drept cel mai important eveniment sportiv universitar al anului și cea mai mare competiție multisport organizată vreodată în Portugalia.

 

Sursa foto: Radio USV

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.