Pentru a promova oferta educațională și facilitățile pe care USV le oferă, rectorul Mihai Dimian a solicitat conducerii Primăriei Suceava să asigure publicitatea gratuită pe două sau mai multe autobuze.

„Considerăm că acest sprijin ar avea un efect benefic asupra noastră, a tuturor, întrucât un număr mare de studenți, dar și efervescența specific studențească contribuie la bunăstarea și prosperitatea întregului municipiu”,  a transmis rectorul USV, Mihai Dimian.

Acesta a precizat și faptul că în Centrul universitar Iași există un program comun între universități, Primărie și Compania de transport public local, denumit Traseul Universitar, prin care se promovează oferta universitară a centrului, având totodată și opriri la fiecare universitate.

Darie Romaniuc, directorul TPL Suceava, a transmis că este de acord ca pentru un timp limitat, stabilit de către Consiliul Local Suceava, să pună la dispoziție două autobuze pentru promovarea ofertei educaționale și a facilităților Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.